Blog 1 -
 Kosten Trouwfeest- Wat Kost Trouwen? Alle Bedragen Op Een Rij! - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83  thumbnail

Kosten Trouwfeest- Wat Kost Trouwen? Alle Bedragen Op Een Rij! - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83

Published Apr 28, 22
8 min read

Hoe u een DJ kunt inhuren voor uw trouwfeest

Denkt u erover om een DJ Trouwfeest in te huren om op uw bruiloft te spelen? Zo ja, u komt naar de juiste plaats. Hier is een lijst met tips om u te helpen de beste DJ voor uw evenement te vinden. Zorg er eerst voor dat de DJ eigenlijk bestaat. Op die manier moet je je geen zorgen maken over vervanging van last-minute. Je hebt ook toegang tot de DJS Full Biography en fotogalerij. Ten slotte is het altijd een goed idee om uw DJ te boeken via een professionele bruiloft DJ -boekingsservice, zoals De Trouwfeest DJ. Voordat u uw DJ boekt, moet u ervoor zorgen dat u ontdekt wat de kosten van hun diensten zullen zijn. De prijzen voor live bands variëren sterk en kunnen per regio variëren. In het noordoosten boekte 13 procent van de paren een band voor hun bruiloft. En in het midden van Vlaanderen boekte 10 procent een live band. Maar als je twijfelt, maak je geen zorgen - je kunt geld besparen door je bruiloft entertainment te boeken via een DJS -website! Voordat u een DJ inhuurt, is het een goed idee om de locatie te bezoeken en hun apparatuur met de gastheer te bespreken. De meeste professionele DJ's zullen u en uw bruiloftenstijl kunnen huisvesten. Vraag ook naar de jurkcode van de DJ en hoe ze het het beste kunnen aanpassen. Als je niet weet hoe je je DJ moet vragen om je aan te kleden, zullen de meeste blij zijn om te verplichten. Een goede DJ kan zich ook kleden op een manier die bij uw thema of kleurenschema past.

Wat Kost Een Dj Trouwfeest? De Prijs Voor Een Trouwfeest Dj Is… - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83

Je zult twee phono (of RCA) stekkertjes vinden en een dunne draad met een haakje aan het einde. De twee phono/RCA stekkers zullen verschillende kleuren hebben. De ene zal rood zijn, de andere is meestal wit, maar kan ook geel of zwart zijn. De belangrijkste is de rode, omdat het eigenlijk altijd een vaste afspraak is deze rood te hebben.

Je zult zien dat er op de mixer bij elk kanaal een input voor ‘phono’ en een input voor ‘line’ is. Draaitafels gaan in de phono input, alle andere apparatuur in de line input. Je hebt dus deze draden. Gewoonlijk sluit je de linker draaitafel aan op kanaal 1 (CH1) en de rechter op kanaal 2 (CH2).Terwijl je het uiteinde van de toonarm in je ene hand houd, plaats je met je andere hand de element/headshell combinatie in het uiteinde van de arm. Draai de vergrendelings ring in de richting van de klok (van achter je draaitafel gezien) totdat het element of de headshell stevig aan de toonarm bevestigd is. trouwfeestDj – Kosten, Muziek En Werkwijze - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83.

Bekijk de naald vanaf de voorkant en verzeker jezelf ervan dat de naald loodrecht op de plaat staat. Dit kun je in de meeste gevallen nog afstellen door de vergrendelings ring van de toonarm los te draaien, de headshell-combinatie te draaien en de ring weer vast te draaien. Balanceren van de toonarm Nu ga je de tracking force instellen.

Zet de anti-skate knop op ‘0’. Zorg ervoor dat je de naald niet op de plaat laat vallen. Terwijl je de toonarm lichtjes vasthoudt, draai je het gewicht aan de achterkant van de toonarm net zo lang totdat de toonarm precies in balans is. De toonarm ligt dan dus parallel aan de plaat.

Zorg ervoor dat je het gewicht niet per ongeluk meedraait - Offerte Trouwfeest Dj Prijs - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83. Nu draai je het gewicht zelf naar voren (naar de naald toe), totdat je de gewenste naald druk hebt gevonden (het streepje aan de bovenkant van de toonarm geeft op de ring de naald druk aan. In veel gevallen gebruiken DJ´s thuis een naalddruk van ongeveer 3, maar dit verschilt heel erg per element.

Houd er rekening mee dat je naald en de plaat nu sneller slijten. Anti-skate Anti-skating zorgt ervoor dat de naald gecentreerd in de groef blijft tijdens het draaien. Maar anti-skate zal er voor zorgen dat de naald uit de groef springt als je het gebruikt bij scratchen of bij ´back cue-en´ (Kosten Trouwfeest – Daarmee Moeten Jullie Rekenen - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83).

Trouwfeestdj - Drive In Show - Ervaren & Allround - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83

(bv. 1 gram naald druk = 1 gram anti-skate). Indien je een draaitafel met een rechte toonarm gebruikt of scratcht, zet je de anti-skate op ´0´. Hoogte afstelling van de toonarm Dit is de laatste afstelling en deze gebruik je om de hoek van de toonarm ten opzichte van de plaat in te stellen.

Ontgrendel de toonarm vergrendeling die op de basis van de toonarm te vinden is. Draai de hoogte afstellings ring totdat je de juiste hoogte voor je element hebt gevonden. Vergeet niet de toonarm vergrendeling opnieuw te vergrendelen als je klaar bent. 2. 2 HET AANSLUITEN VAN TABLETOPS In principe werkt dit hetzelfde als bij draaitafels, maar het grote verschil is dat deze kabels in de ‘line’ input op de achterkant van de mixer. trouwfeestDj – Kosten, Muziek En Werkwijze - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83.

Kijk naar de bovenkant van de mixer (waar alle knoppen zitten). Je zult een schakelaar zien waar PHONE/LINE bij staat. Zet bij elk kanaal de schakelaar op de juiste bron die je aan hebt aangesloten. Als je op kanaal 1 (CH1) een draaitafel hebt aangesloten, zet dan de schakelaar op PHONO, als je een tabletop (of ander apparaat hebt aangesloten), zet deze dan op LINE (DJ Oost-Vlaanderen).

Zet alle apparatuur aan, zorg ervoor dat de gain control niet op 0 staat (hetzelfde geldt voor de master control), beweeg de faders van de kanalen omhoog en de crossfader heen en weer. Kijk naar de LED’s op de mixer die laten zien dat er een signaal binnenkomt; als ze oplichten is het goed, anders ben je vergeten de mixer aan te doen of is er iets mis met de aansluitingen (Wat Kost Een Dj Trouwfeest? De Prijs Voor Een Trouwfeest Dj Is… - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83).

3 HET AANSLUITEN VAN DE MIXER OF CONTROLLER Op alle mixers/controllers vind je een MASTER output. Dit is de uitgang die aan wordt gesloten op een versterker of speakers. Hiernaast vind je ook vaak een REC (record) output die naar een recorder of geluidskaart gaat (om bijvoorbeeld een mix op te nemen) en een BOOTH output, die op aparte monitor speakers in de DJ booth wordt aangesloten om de mix te monitoren.

Wanneer je passieve speakers gebruikt dien je de MASTER output eerst op een versterker aan te sluiten, alvorens naar de speakers te gaan. Wanneer je actieve speakers gebruikt is het niet nodig om een versterker te gebruiken en sluit je de speakers dus direct aan vanaf je mixer/controller. Soms vragen mensen zich af wat de voor- en nadelen zijn van actieve speakers tegenover passieve speakers met een versterker.

Ze zijn ook eenvoudiger op te stellen, nemen minder ruimte in en het is over het algemeen makkelijker om eventuele problemen op te lossen. Anderszijds zit je gelijk zonder versterker EN speakers als er iets mis gaat met één van de twee. Kosten Trouwfeest – Daarmee Moeten Jullie Rekenen - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83. Wij verkopen vrijwel alleen nog maar actieve speakers.

Kosten Trouwfeest – Daarmee Moeten Jullie Rekenen - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83LEREN MIXEN Plaats twee identieke tracks/platen/CD’s op/in je decks en zet de pitch op ‘0’. In de meeste gevallen zal er nu een groen lampje branden waaraan je kunt zien dat de pitch op 0 staat. Als je de decks tegelijk start zouden de twee nummers gelijk moeten lopen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de pitch control.

Dit betekent dat je beide afspeelapparaten zult horen als deze lopen. Laat de koptelefoon er nog even buiten. We gaan eerst op zoek naar het 'Cue punt', dit is het allereerste punt waar de beat van het nummer begint en waar je hem dus wilt instarten. Veel digitale sets hebben tegenwoordig Auto-Cue - Offerte trouwfeestDj - Wat Kost Dat? - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83.

Wanneer dit niet het geval is, of de Auto-Cue niet op het juiste punt zet (doordat er bijvoorbeeld een gek geluidje net voor de beat zit), dan ga je als volgt te werk: neem een van de decks/draaitafels, zet hem op het begin en laat het nummer lopen. Stop het nummer zodra je het begin van het nummer hoort - Van Trouwringen Tot Huwelijksreis: Wat Kost Trouwen? - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83.Dit is het Cue punt. Herhaal dit proces met het andere deck. Als het goed is staan beide decks nu identiek, beide klaar om ingestard te worden. Laat 1 van de 2 decks de track afspelen. De ene track (master) speelt nu dus luid via de speakers, de andere (cue) staat klaar om afgespeeld te worden.

Met digitale sets doe je dit door op de Cue-knop te drukken op het ritme van de beat. Met vinyl doe je dit door voorzichtig mee te scratchen (terwijl de playknop aan staat). Laat dan, als je een beetje feeling hebt gekregen met de beats, en je denkt dat je de 2e track precies in kunt brengen op het moment dat de eerste beat in een maat van de andere track gaat klinken, doe dit dan.

Er zijn nu verschillende mogelijkheden: 1. Je hebt de plaat exact op tijd los gelaten 2. trouwfeestDj - Drive In Show - Ervaren & Allround - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83. Je hebt de plaat te vroeg los gelaten (stop de nieuwe plaat, draai deze terug en probeer opieuw) 3. Je hebt de plaat te laat los gelaten (idem) Twee en drie zijn gebruikelijke problemen, aangezien het om een verschil van milliseconden kan gaan.

Wat je kunt doen om dit probleem te voorkomen, is de plaat een klein zetje te geven wanneer je deze los laat, zodat de plaat direct de goede snelheid heeft en de beats van de verschillende platen hopelijk precies gelijk vallen. Blijf aan de gang. Herstart steeds en blijf herhalen tot je denkt dat je het een beetje onder de knie hebt.

Wat Kost Een Trouwfeestdj? - Bel Dj Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83

Dat is lastig, want je moet dan weten wat je precies verkeerd hebt gedaan. De manier waarop je kunt bijstellen is echter eenvoudig. Dj trouwfeestPrijzen - Wat Kost Een trouwfeestDj? - Dj's 4 Party - Bel DJ Trouwfeest Tom Cosyns 0495 21 45 83. We doen dit door middel van ''. Beatmatchen gaat als volgt: Als je de track te snel instart, en dus vooruit loopt op de plaat die al speelt, dan moet je de plaat iets afremmen/verslomen.

DJ Trouwfeest Antwerpen

DJ Trouwfeest Antwerpen: Tom draait met passie voor muziek o.a. uw trouwfeest, verjaardag of bedrijfsfeest. U krijgt gegarandeerd een feest zonder zorgen! Bij DJ Tom staan uw wensen centraal. U krijgt bij ons een persoonlijke gesprek waarop u al uw wensen kunt doorgeven zodat wij ons muzikaal optimaal kunnen voorbereiden. Op de avond zelf zijn uw wensen ons uitgangspunt. Kom maar op: wij krijgen iedereen uit Antwerpen op de dansvloer! Tom is in alle muziekgenres thuis, hij draait zowel 70’s, 80’s, 90’s 00’s, disco, fout, nederlandstalig, rock r&b, retro house, … tot de nieuwste hits van vandaag, deep house, electro … het is allemaal mogelijk. Een DJ inhuren met 25 jaar ervaring in Antwerpen is hier meteen mogelijk. Kijk even verder op onze website, check even de reacties en referenties van tevreden klanten en zit u met vragen contacteer ons.

Latest Posts

Kinesist Wetteren

Published Jun 15, 24
3 min read

Kinesist Eksaarde

Published Jun 12, 24
7 min read